0

Η «Ψυχή της Παύλιανης» συνεχίζοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά το φιλανθρωπικό της έργο, συγκέντρωσε παιχνίδια ατομικά και ομαδικά, καθώς και υλικά για κατασκευές και χειροτεχνίες τα οποία απέστειλε στην Ογκολογική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ Αγ. Σοφία με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στηρίζοντας παράλληλα και το έργο των εργοθεραπευτών.

Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, η ανταπόκριση των κατοίκων της ορεινής Παύλιανης στην πρωτοβουλία ήταν πρωτοφανής ενώ την δράση στήριξαν και αρκετοί ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων. Δυστυχώς λόγω των εξαιρετικών συνθηκών και των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού η ομάδα δεν πραγματοποίησε επίσκεψη στους χώρους νοσηλείας των παιδιών όπως θα ήθελε και όλες οι προσφορές απεστάλησαν ταχυδρομικώς.

Σε συνέχεια του έργου της η ομάδα συμμετείχε και στην δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για το «Χαμόγελο του παιδιού», τα οποία απέστειλε στην έδρα  των φιλοξενούμενων παιδιών στην Χαλκίδα.

Τα μέλη της ομάδας η «Ψυχή της Παύλιανης» ευχαριστούν θερμά την κ. Άννα Λογαρά και την «Γενική Ταχυδρομική» Λαμίας όπου ανέλαβε αφιλοκερδώς την αποστολή των παιχνιδιών στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ Αγ. Σοφία στην Αθήνα καθώς και των σχολικών ειδών στο «Χαμόγελο του παιδιού» στην Χαλκίδα. Επιπλέον ευχαριστεί όλο το Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό της Ογκολογικής μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία  για την συνεργασία και τον συντονισμό της δράσης.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Νewsroom

Καιρός σήμερα: Πιάνει τους 32 η θερμοκρασία

Previous article

Καλλιθέα: Νεκρός ο «Απάτσι» – Τον δολοφόνησαν με τρεις σφαίρες

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like