Δεν φαίνεται (για την ώρα τουλάχιστον) να υπάρχει λύση στον ορίζοντα για τον ΠΑΣ Λαμία. Το απόγευμα της Δευτέρας οι οργανώμενοι του ΠΑΣ Λαμία, προσπάθησαν μέσω συζήτησης, στην οποία παραβρέθηκε και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε αθλητικά ζητήματα του Δήμου Γιώργος Ζαγγανάς μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Νταφλούλα, να εξετάσουν τι φέρνει η επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Ο Γιώργος Ζαγγανάς τόνισε για την δυσαρέσκεια αρκετών για τον Δήμο και για το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκε στην συνάντηση ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.
«Οι σχέσεις πιστεύω ότι είναι στον καλύτερο βαθμό που μπορούσαν να είναι. Η δέσμευση της δημοτικής αρχής είναι και με τα παραχωρητήρια, δόθηκαν για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Λαμία για να έχει το ΔΑΚ Λαμίας μέχρι το 2017 και τα δύο βοηθητικά γήπεδα, της Καμαρίτσας και της Άμπλιανης. Επιθυμία του Δήμου Λαμιέων είναι να συνεργαστεί με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, θέλουμε να παραμείνει ο κ. Παπαϊωάννου στην ομάδα, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο και να παραμείνει και να βοηθήσουμε την ομάδα της Λαμίας να πάει πιο ψηλά. Σίγουρα υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να τα λύσει ο Δήμος σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να λυθεί το όποιο πρόβλημα.»

Για τη χθεσινή ανακοίνωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου ο ο Γιώργος Ζαγγανάς είπε:

«Προσωπικά είχα επικοινωνία από την Πέμπτη με τον κ. Παπαϊωάννου, είμαστε φίλοι και του ζήτησα να συναντηθούμε. Είμαι διατεθειμένος να βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται για να μείνει η ομάδα και στα χέρια του κ. Παπαϊωάννου, αλλά να μπουν αυτοί οι άνθρωπο που αγαπάνε πραγματικά αυτή την ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν. Πρώτον να παραμείνει η ομάδα στα χέρια του κ. Παπαϊωάννου και δεύτερον να βρει το δρόμο της, να λειτουργήσει και τους στόχους που θα βάλει ο ίδιος να υλοποιηθούν στο τέλος της χρονιάς. Αυτή είναι η θέση του Δήμου Λαμιέων, του Δημάρχου και η δική μου σαν εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού του δήμου»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των φιλάθλων του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ Γιώργος Σγαντζούρης δήλωσε:

«Θα περιμέναμε σήμερα να έρθει ο ίδιος ο Δήμαρχος, να μας πει τι μέλλει γενέσθαι, γιατί αυτός είναι ο τοπικός άρχοντας της πόλης. Αυτός θα έπρεπε να ήταν εδώ να μας πει γιατί έχουν γίνει όλες αυτές οι κόντρες, γιατί υπάρχει κόντρα μεταξύ Δημάρχου και προέδρου της ομάδας. Απ’ ότι μαθαίνω σήμερα, ο Δήμαρχος ζήτησε ότι δεν θέλει να μιλήσει με τον πρόεδρο της Λαμίας, αλλά ο δικηγόρος του Δημάρχου με τον δικηγόρο του προέδρου. Εγώ θυμάμαι ότι 25 χρόνια τώρα, οι Δήμαρχοι είχαν στηρίξει όλους τους προέδρους που έχουν περάσει από αυτή την ομάδα, ενώ η ΠΑΕ, ειδικά τις τελευταίες δύο χρονιές, έδινε στο Δήμο ότι προβλεπόταν. Άλλες χρονιές δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, δεν ζήταγαν λεφτά από την ομάδα. Βοηθούσαν και οικονομικά. Εμείς σαν σύνδεσμος έχουμε στηρίξει τον πρόεδρο της ομάδας, γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλομέτοχος, έφερε την αναγέννηση στην πόλη της Λαμίας και έφερε την ομάδα στη Β’ Εθνική, μετά από 35 χρόνια. Εκείνο που προσπαθούμε να μάθουμε είναι πως ο άνθρωπος που ξεκίνησε με το… καλημέρα, να φέρνει προπονητές, μεταγραφές, να αγοράζει λεωφορείο, προπονητικά κέντρα, ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη φεύγει από την ομάδα. Κάποιο καλοθελητές που “αγαπάνε” αυτή την ομάδα, βγήκαν να τον δυσφημίσουν, οικονομικά και τα συναφή, αλλά ο πρόεδρος τους διέψευσε μια φορά και είπε στα Μ.Μ.Ε. ότι εγώ παραχωρώ την ομάδα και όποιος την αναλάβει δίνει και 100.000 ευρώ σαν μεγάλος χορηγός. Επειδή τον ξέρω, αν θέλει, αύριο μπορεί να πάρει όποια ομάδα θέλει. Ενώ σαν Λαμία έπρεπε να κάνουμε το σταυρό μας, που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος και μας πήγε στη Β’ Εθνική, ξαφνικά έχουν γυρίσει οι μισοί και τον κατηγορούν. Ας καταλάβει ο Δήμαρχος της πόλης, ότι πρέπει να πάρει τον πρόεδρο τηλέφωνο και και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τα Μέσα παρόντα, να λύσουν ό,τι προβλήματα υπάρχουν. Μέχρι στιγμής, απ’ όσο γνωρίζω, είναι αμετάκλητος ο πρόεδρος. Η διαίσθησή μου είναι ότι η ομάδα θα κατεβεί στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν ή με τον κ. Παπαϊωάννου ή με κάποιον άλλο γιατί ξέρω ότι βρίσκεται σε επαφές».

Συσπείρωση ζήτησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

«Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά, τους φιλάθλους της Λαμίας, να πέσουν οι τόνοι. Ό,τι έγινε μέχρι τώρα να μείνει μόνο στο παρελθόν. Από σήμερα και πέρα να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, φίλαθλοι, παράγοντες και τοπικές Αρχές, ελπίζοντας ότι έτσι σύντομα θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα “τρέξουν” τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο, καλώντας τις τοπικές Αρχές, Δήμο, Αντιπεριφέρεια και άλλους φορείς της πόλης να αναλάβουν και αυτοί πρωτοβουλίες για να έχει συνέχεια η ομάδα της Λαμίας. Επίσης, θέλω να βεβαιώσω ότι η ομάδα έχει παραχωρητήριο και για το ΔΑΚ και για τα βοηθητικά γήπεδα της Καμαρίτσας, αλλά τα συμφωνητικά χρειάζονται βελτιώσεις και ιδιαίτερα του ΔΑΚ Λαμίας, για να είναι βιώσιμη η ομαλή λειτουργία της ομάδας.»

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Comments are closed.

You may also like