Το γιορτινό τραπέζι με όλα τα καλά στρώνει και φέτος ο Δήμος Βόλου σε ευάλωτα νοικοκυριά της πόλης, στα οποία θα προσφέρει τον παραδοσιακό οβελία για να μπορέσουν όλοι οι πολίτες να κάνουν Πάσχα.
Φέτος θα είναι η ένατη κατά σειρά χρονιά, κατά την οποία θα γίνει διανομή του παραδοσιακού οβελία σε όσους έχουν ανάγκη. Η απόφαση για την διάθεση κρέατος σε οικονομικά αδύναμους δημότες, λήφθηκε χθες, κατά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Βόλου, όπου το θέμα έφερε προς συζήτηση η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας.
Η διανομή αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Μεγάλη Τετάρτη, μπροστά από το Δημαρχείο Βόλου, όπως άλλωστε κάθε φορά. Δικαιούχοι θα είναι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου και κοινωνικών δομών του Δήμου. Σημειώνεται ότι στην αντίστοιχη διανομή για τα Χριστούγεννα, οι δικαιούχοι ήταν περί τις 340 οικογένειες.
taxydromos.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


