Η Λαμία πρέπει να επανεκκινήσει, πρέπει να μπει σε νέα τροχιά… Η κατάσταση είναι δύσκολη, αρκετά δύσκολη, ΟΧΙ όμως μη αναστρέψιμη!

Παρακολουθώ και βιώνω με ιδιαίτερο προβληματισμό την καθημερινή “πάλη” των επιχειρηματιών της περιοχής και νιώθω την οικονομική “ασφυξία”“Υπάρχει ελπίδα; 

Μπορούμε να κάνουμε κάτι; Που θα πάει αυτό το πράγμα; Για πόσο ακόμη;” καθημερινά ερωτήματα που μας απασχολούν και επαφίενται στην οικονομική κατάσταση της εποχής αλλά και της περιοχής.

Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος και δεν σκοπεύω να πετάξω στα “σκουπίδια” την ΕΛΠΙΔΑ. Αποφάσισα, λοιπόν, να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με μοχλό… επανεκκίνησης την πολλή ΔΟΥΛΕΙΑ, να βελτιώσω την κατάσταση και από το δικό μου μετερίζι. Πως; Μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης. Και αν κάποιοι αναρωτιέστε γιατί (;) από την στιγμή που έχω την επιχείρηση μου, η απάντηση έρχεται από το παραπάνω. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτή την πόλη να βυθίζεται στο τέλμα της ανυπαρξίας. Ιδέες υπάρχουν και μάλιστα πολλές. Οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δουλέψουμε για να τις κάνουμε πράξη. Φτάνουν τα λόγια. Ήρθε η ώρα για ΕΡΓΑ!

 

Οι επιχειρήσεις βυθίζονται στην οικονομική ύφεση της εποχής, βαλτώνουν. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως όλοι μαζί και ΑΜΕΣΑ, οφείλουμε να χαράξουμε ΝΕΑ 

πορεία. Ας προτάξουμε την θέληση μας για δημιουργία και όλα θα γίνουν καλύτερα.

Ως εργαζόμενος και ιδιοκτήτης του Cafe-Bar Venezia, για περίπου 30 χρόνια, κατέρχομαι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Θύμιου Καραϊσκου, “Περήφανη Πόλη”, για έναν και μόνο λόγο. Γιατί έχω θέληση να ΔΟΥΛΕΨΩ και πιστεύω ακράδαντα (χωρίς καμία διάθεση να περιαυτολογήσω) ότι μπορώ να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε ένα καλύτερο επιχειρηματικό αύριο της περιοχής μας. Μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες με ΕΝΑ βασικό ΘΕΛΩ, την βελτίωση της κατάστασης στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της περιοχής μας.

______________________________

Με τιμή, Δημήτρης Ρίζος, επιχειρηματίας
*O Δημήτρης Ρίζος γεννήθηκε στην Λαμία το 1971. Αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Λαμίας. Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Καλπουζάνη, πατέρας ενός παιδιού. Απέκτησε την δίκη του επιχείρηση καφέ VENEZIA από το 1995. Το 2017 εκλέχθηκε και υπηρετεί το θεσμό του Επιμελητηρίου από την θέση του οικονομικού επόπτη. Υποψήφιος για πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Καλές οι δηλώσεις προθέσεων κάνεις δεν έχει λόγο να τις αμφισβητησει. Απλά έναν προγραμματικο μπούσουλα κάτι έστω αρχικό θα παρουσιάζεται; Πχ έχει νόημα τα δημοτικά τελη των επιχειρήσεων να συνδεθούν με κάποιο τρόπο με το τζίρο τους; Στην αγορά ακινήτων με τα δυσθεωρητα ενοίκια πρέπει μπορεί και με ποιο τρόπο να παρεμβει μια Δημοτικη αρχη; Το ζήτημα των ανεξέλεγκτων τραπεζοκαθισματων και κυρίως για το αν εισπρατονται σωστά και που κατευθύνονται τα έσοδα αυτά θα το θιξετε; Τέτοιες κουβέντες χρειάζονται ανοικτα να γίνουν να τοποθετηθουν οι υποψήφιοι, οι παραταξεις, οι θεσμικες υπηρεσίες, οι θεσμικοι φορείς Κ πολίτες.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like