Διεκόπη η δίκη
«Αυτή η κυρία έσπρωξε την μητέρα μου» είπε ο γιός του Πέτρου Φιλιππίδη υποδεικνύοντας τη Λ. Δροσάκη σε αστυνομικό γεγονός που ανάγκασε τους δικαστές να διακόψουν την δίκη.
Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, διεκόπη λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.
Το επεισόδιο ανάμεσα στις δύο γυναίκες
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο σταθμός, ένα επεισόδιο ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου, σύζυγο του ηθοποιού και τη Λένα Δροσάκη στάθηκε η αφορμή για να αποφασίσει η έδρα την διακοπή της διαδικασίας. Ο Δημήτρης Φιλιππίδης πληροφορήθηκε από τη μητέρα του λοιπόν, ότι η Λένα Δροσάκη την έσπρωξε στο διάδρομο έξω από την αίθουσα 1. Αμέσως, ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη κάλεσε έναν αστυνομικό, όπου του υπέδειξε ότι η ηθοποιός έσπρωξε τη μητέρα του.
Η Λένα Δροσάκη υποστήριξε ότι απλά περπατούσε στον διάδρομο και δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Να σημειωθεί ότι η Λένα Δροσάκη συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.