Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (09/11) στην εθνική οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, λίγο μετά την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, στο ρεύμα προς Σχηματάρι.
Σύμφωνα με καταγγελίες οδηγών στο evima.gr, περισσότερα από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στο σημείο, κλείνοντας το δρόμο προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας με τα αυτοκίνητά τους.
«Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. Έκλεισαν την εθνική για να κάνουν κόντρες», δήλωσε αγανακτισμένος οδηγός που βρέθηκε στο σημείο.

Μετά το τέλος των «κοντρών», οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν εκ νέου το δρόμο, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί λίγη ώρα αργότερα.
Οι αρχές έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό και αναμένεται να διερευνήσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες παρεμποδίστηκε η κυκλοφορία σε κεντρική οδική αρτηρία.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.