Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...


ΕΛΛΑΔΑ

Creta Farm: Επεσαν οι υπογραφές για τη διάσωση της αλλαντοβιομηχανίας

Σε συμφωνία με τον στρατηγικό επενδυτή Impala Ιnvestment ήρθαν οι τράπεζες, οι οποίες προχώρησαν στην υπογραφή του τελικού σχεδίου για την εξυγίανση της Creta Farm.

Αναγεννώνται οι ελπίδες για τη διάσωση της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farm, μετά την υπογραφή σχεδίου εξυγίανσης που συμφωνήθηκε από τον στρατηγικό επενδυτή Impala Ιnvestment και τις τράπεζες.

Πιο συγκεκριμένα, οι τράπεζες και ο στρατηγικός επενδυτής Impala Investment «έδωσαν τα χέρια» και το βράδυ της Τετάρτης προχώρησαν στην υπογραφή του τελικού σχεδίου εξυγίανσης της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται σχετικά, το επόμενο στάδιο είναι η έγκριση από τη γενική συνέλευση των μετόχων, η οποία αναμένεται να συγκληθεί εκτάκτως εντός 20 ημερών, ενώ επόμενο βήμα είναι η υποβολή αιτήματος υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 106 β ή δ του Πτωχευτικού.

Φυσικά, όλες αυτές οι ενέργειες είναι υπό την αίρεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Πηγή: ethnos.gr 

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

Featured

Το παζάρι της Σπερχειάδας άνοιξε και το παίρνεις μυρωδιά.... από μακριά!

TOP STORIES

Σοβαρό τροχαίο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το Δημαρχείο Λαμίας. Μία 21χρονη φοιτήτρια η οποία προσπάθησε να...

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα ακόμη συμβάν παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα πάνω από την...

TOP STORIES

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb οι αγορές του ήταν εξαιρετικές και οικονομικές.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.