O Δήμος Στυλίδας εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου με αφορμή την εορταστική δράση στο Άνυδρο Στυλίδας.
“Με πολλή χαρά και ζεστασιά στις καρδιές μας γιορτάσαμε σήμερα τα «Χριστούγεννα στο Χωριό» στο όμορφο μικρό μας Άνυδρο, μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας σε συνεργασία με τον Δήμο μας!
Σ’ ένα χωριουδάκι με λίγους μόνο κατοίκους, αυτές τις άγιες μέρες θέλαμε να φέρουμε λίγο φως, τραγούδι και αγάπη. Καταφέραμε, έστω και για λίγες ώρες να δώσουμε ζωή στα ορεινά μας χωριά και να μοιραστούμε το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων!
Ευχαριστούμε τα παιδιά του Πρότυπου Εκκλησιαστικού Γυμνάσιου – Λυκείου Λαμίας “Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης”, τους μαθητές και καθηγητές του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος “ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ” και του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Λαμίας που μας έψαλαν κάλαντα και γέμισε Χριστούγεννα το χωριό μας.
Θερμότατες ευχαριστίες στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών για τις τόσο όμορφες πρωτοβουλίες που ζωντανεύουν τον τόπο μας, στους αγαπημένους καθηγητές-συνοδούς, αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας για την παρουσία και την υπέροχη κάλυψη της εκδήλωσης!
Από άκρη σε άκρη του Δήμου μας, αυτές τις άγιες μέρες μοιραζόμαστε αγάπη και ελπίδα. Κανείς δεν είναι μόνος του!
Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους μας, γεμάτα με φως και ελπίδα!”






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.