Η Άρσεναλ έκανε σαφές πως δεν υπολογίζει τον Κάμπελ και τον… έβγαλε στο «σφυρί» κοστολογώντας τον 7 εκατ. ευρώ – Ήδη τέσσερις τον… ζαχαρώνουν, δεν τον ξεχνάει ο Ολυμπιακός.
Ο Τζόελ Κάμπελ με τα όσα έκανε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-2014 δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό των «ερυθρόλευκων». Αν αναλογιστεί κανείς τις εξελίξεις τη Δευτέρα (22/06), δεν αποκλείεται να ανακύψει ξανά θέμα για τον Κοσταρικανό άσο στο λιμάνι. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως το μπάτζετ για τις μεταγραφές θα είναι ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί και ως πρόθεση να γίνουν υπερβάσεις στα ποσά που θα δαπανηθούν έτσι ώστε να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στους «ερυθρόλευκους».
Τέτοιος είναι και ο Τζόελ Κάμπελ, τον οποίο η Άρσεναλ δεν υπολογίζει και ενημέρωσε πως πουλά, στην κατάλληλη τιμή ωστόσο. Το ποσό που απαιτούν οι Λονδρέζοι για να παραχωρήσουν τον Κάμπελ, είναι 7 εκατ. ευρώ. Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να δώσει τόσα χρήματα, θα έχει τον πρώτο λόγο καθώς ο παίκτης έχει… στην καρδιά του το «Γ. Καραϊσκάκης» και τους Πειραιώτες καθώς έκανε μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του στο λιμάνι και θεωρεί πως το περιβάλλον της ομάδας τον βοήθησε για αυτό.
Αυτό είναι ένα συν, ωστόσο ο ανταγωνισμός σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι σκληρός. Ήδη Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Σοσιεδάδ κινούνται για την απόκτησή του όπως αναφέρει ο Τύπος της Αγγλίας, ενώ από τον Ολυμπιακό τηρείται στάση αναμονής για τις μεταγραφές αφού πρώτα θα πρέπει να κλείσει το θέμα του προπονητή.
http://www.onsports.gr











Η Ιωάννα Τούνη έπαθε ηλίαση στη Μύκονο: «Ήμουν χάλια, με έπιασε τρέμουλο»16 σχόλια4
Νέα Αριστερά: Διαλύθηκε η ΚΟ, αποχώρησαν επτά βουλευτές και 143 στελέχη5 σχόλια6
Ο Χρ. Σταϊκούρας στα υπό εκτέλεση έργα Daniel στον Δήμο Δομοκού 4 σχόλια7
Παραιτήθηκε και από βουλευτής η Έφη Αχτσιόγλου – Στον Δραγασάκη η έδρα3 σχόλια9
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη με 25,6% η ΝΔ, τέταρτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, πίσω από Τσίπρα και Καρυστιανού3 σχόλια10
Μαρινάκης για τις αποκαλύψεις για το δημοψήφισμα Τσίπρα: Δεν δίστασε να παίξει έναν λαό στα ζάρια -Οφείλει να δώσει απαντήσεις, τίποτα δεν θα ξεχαστεί3 σχόλια11
Χρυσοχοΐδης: Κάποιοι λίγοι που προσπαθούν να διαδεχθούν τους τρομοκράτες της 17Ν να ξέρουν ότι θα πάνε φυλακή2 σχόλια12
Στερεά Ελλάδα : Βροχή τα 350άρια για παραβάσεις του ΚΟΚ2 σχόλια14
Πέθανε ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου σε ηλικία 75 χρόνων – Υπήρξε πρωτοπόρος της ελληνικής τηλεόρασης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ1 σχόλιο15
Λαμία – Φθιώτιδα : Σειρά εκδηλώσεων από τις 2 έως τις 7 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος1 σχόλιο16
Την Πέμπτη στη Λαμία οι πρώτες γυναίκες που κατατάσσονται εθελοντικά στον στρατό1 σχόλιο17
Θεσσαλονίκη: Είχε δέσει στο μπαλκόνι της τρεις γάτες με σχοινί – Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ1 σχόλιο18
Εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Δούκα: Οι διευκρινίσεις του Δημάρχου Αθηναίων και η δηκτική ανάρτηση Διαμαντοπούλου1 σχόλιο20
Γεωργιάδης: Η πρόταση Δούκα είναι διάλυση του ΠΑΣΟΚ και προσχώρηση στην ΕΛΑΣ για να ρίξουν τον Μητσοτάκη, ο Τσίπρας είναι Μακιαβέλι1 σχόλιο
