Χολαργός: Τι έδειξε η νεκροτομή για τον 57χρονο που πυροβόλησε τη γυναίκα του -Η 53χρονη δεν χρησιμοποίησε το όπλο της

1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Νεότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον καβγά ζευγαριού στον Χολαργό, που είχε τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε η νεκροψία-νεκροτομή στον 57χρονο που πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε, με τον ιατροδικαστή να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Δεν πυροβόλησε η 53χρονη – Τι υποστήριξε στις Αρχές
Παράλληλα, το όπλο που είχε στην κατοχή της η γυναίκα δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί, κάτι που σημαίνει ότι δεν τον πυροβόλησε η 53χρονη.

Μάλιστα, η γυναίκα ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι ο 57χρονος την πυροβόλησε στο δωμάτιο, μέσα στο σπίτι, και στη συνέχεια έτρεξε να φύγει για να καλέσει την Αστυνομία και να ζητήσει βοήθεια.

Έτσι, η γυναίκα έφυγε από το σπίτι και κατέβηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας για να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία, κάτι που σημαίνει ότι δεν γνώριζε πως ο 57χρονος είχε αυτοκτονήσει.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article