Χημείο Λαμίας: Από τον μούστο… στο κρασί; | Lamianow.gr
Connect with us

Toπικά

Χημείο Λαμίας: Από τον μούστο… στο κρασί;

Avatar

Published

on

Το Χημείο Λαμίας ιδρύθηκε με τη σημερινή του μορφή από τον Ιωάννη Κυριάκου, MSc Χημικό-Περιβαλλοντολόγο, με σκοπό την άμεση κάλυψη των αναγκών, τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων, στους τομείς της περιβαλλοντικής αξιολόγησης και αδειοδότησης, των χημικών αναλύσεων και των επιστημονικών συμβουλών.

Το καινοτόμο όραμά μας είναι η εξυπηρέτηση σας σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Η στρατηγική συνεργασία μας με εταιρίες και επαγγελματίες σε διάφορα σημεία της χώρας αποτελεί πρόκληση στην κατεστημένη λειτουργία των περιβαλλοντικών και χημικών υπηρεσιών. Σήμερα αποτελεί ένα μοναδικό θύλακα έρευνας και ανάπτυξης για την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.


Δεν δεχόμαστε κανένα συμβιβασμό ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Ακολουθούμε την εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτόκολλα και τεκμηριώνουμε κάθε αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας.

Το Χημείο Λαμίας συνεχίζει να επενδύει σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό προκειμένου να σας παρέχει τις αρτιότερες και πιο ακριβείς υπηρεσίες. Είναι μάλιστα στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι έχει προσθέσει στο ανθρώπινο δυναμικό του,  τον οινολόγο κ. Ιωάννη Ρόζη.


Στο Χημείο Λαμίας θα βρείτε:

Αναγνωρισμένο οινολογικό και διαπιστευμένο χημείο με δύο χημικούς, δύο γεωπόνους και έναν τεχνολόγο τροφίμων.

Έλεγχο ποιότητας και πιστοποίηση σε όλα τα τρόφιμα και τα προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, μέλι, έδαφος, φύλλα, υλικά, καλλυντικά και άλλα!

Εκτός από τις αναλύσεις που προσφέρουμε, έχουμε στη διάθεση μας χημικά προϊόντα απαραίτητα για το κρασί και την τεχνολογία ποτών και τροφίμων. Ετοιμοπαράδοτα από 0,5 κιλά και αποστολή σε όλη την Ελλάδα μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα :  https://www.scienceshop.gr ! Το πρώτο ηλεκτρονικό Science Shop στον κόσμο είναι μια ιδέα η οποία γεννήθηκε από τον χημικό Κυριάκου Ιωάννη κατά την ερευνητική του σταδιοδρομία στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Αναλυτικά το ανθρώπινο δυναμικό μας:

-Ιωάννης Κυριάκου, Τεχνικός Υπεύθυνος και Χημικός.
-Αγάπη Χριστακάκη, Αναλυτής Χημικός.
-Μάνθος Κολοβός, Γεωπόνος και Υπεύθυνος πωλήσεων.
-Ιωάννης Ρόζης, Γεωπόνος και Οινολόγος.
-Βασιλική Δούσκου, Διευθυντής Εργαστηρίου.
-Μαντάς Χρήστος, Τεχνολόγος Τροφίμων


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κεντρικά:
Καραϊσκάκη 85, Λαμία
Γραφείο Αθηνών:
Λεωφ. Αθηνών 380, Αθήνα

Email: info@lamialab.com
Τηλ: 211 8004020, 22310 24526


Advertisement
Click to comment

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Εγγραφείτε  
Notify of

Διαβάζονται