Χάρης Δούκας: «Θα παντρευτούμε με την Γεωργία Πολυτάνου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ»

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
2 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε ο γάμος τους, να είναι παραμυθένιος. Το μυστήριο αναμένεται να γίνει μετά τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου συγκατοικούν και φέρονται να προχωρούν τις ετοιμασίες του γάμου τους, που θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο θρησκευτικός γάμος, αναμένεται να γίνει στα μέρη της νύφης με κουμπάρους 11 αντιδημάρχους. Όπως ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το αποτέλεσμα στις εσωκομματικές εκλογές, δεν πρόκειται να επηρεάσει είναι αλλάξει τον σχεδιασμό για τον γάμο.

Ο Χάρης Δούκας βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης (09-10-2024) στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Η Ανθή Βούλγαρη δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στον Δήμαρχο Αθηναίων για τον επικείμενο θρησκευτικό γάμο του με την Γεωργία Πολυτάνου στην Θήβα.

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι διεθνολόγος και «ήρεμη δύναμη» όπως την αποκαλούν, αφού στηρίζει δυναμικά τον σύντροφό της αλλά πάντα διακριτικά.

Ο Χάρης Δούκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα παντρευτούμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος με παπά και με κουμπάρο στην Θήβα. Η νύφη κατάγεται από εκεί. Θα δεσμευτώ δημόσια».

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Γκάζι και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα,  υπάρχει η επιθυμία να μετακομίσουν ακόμη πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στους επόμενους μήνες.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.