Υλικά:
– 640 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
– 3 αυγά
– 100 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
– 2 γραμμάρια baking powder
– 230 γραμμάρια βιτάμ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο και ρίχνουμε σιγά – σιγά τα αυγά. Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι με το baking powder κοσκινισμένα και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει όλο το αλεύρι.
Τυλίγουμε την ζύμη σε μια μεμβράνη και την βάζουμε μισή ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
Μόλις ξεκουραστεί την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους ενός χιλιοστού και κόβουμε με κουπάτ της αρεσκείας μας.
Τοποθετούμε το ταψί με λαδόκολλα από κάτω στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 12-14 λεπτά αναλόγως τον φούρνο.
Μόλις τα βγάλουμε απο το φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
πηγή newsit