Υλικά:
– 640 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
– 3 αυγά
– 100 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
– 2 γραμμάρια baking powder
– 230 γραμμάρια βιτάμ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο και ρίχνουμε σιγά – σιγά τα αυγά. Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι με το baking powder κοσκινισμένα και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει όλο το αλεύρι.
Τυλίγουμε την ζύμη σε μια μεμβράνη και την βάζουμε μισή ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
Μόλις ξεκουραστεί την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους ενός χιλιοστού και κόβουμε με κουπάτ της αρεσκείας μας.
Τοποθετούμε το ταψί με λαδόκολλα από κάτω στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 12-14 λεπτά αναλόγως τον φούρνο.
Μόλις τα βγάλουμε απο το φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.








πηγή newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.