Το χρονικό του φοβερού τροχαίου που προκλήθηκε εν ώρα εργασίας στον 20χρονο Νίκο Ιωάννου από την Αταλάντη γνωστό πλέον σε ολη την Ελλάδα. Από τις 9/9/2019 ο Νίκος και η οικογένειά του ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά χωρίς να εγκαταλείψουν λεπτό την πίστη τους ότι κάποια στιγμή θα δουν το παλικάρι τους και πάλι στα πόδια του. Η πίστη αυτή είναι που δίνει δύναμη στον Νίκο να συνεχίζει τον σκληρό αγώνα που δίνει καθημερινά στο κέντρο αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.

Η οικογένεια, λοιπόν, επικοινώνησε μαζί μας αυτές τις άγιες μέρες από το κέντρο αποκατάστασης όπου βρίσκεται ο Νίκος και μας μεταβίβασε τις ανθρώπινες και γεμάτες ευγνωμοσύνη ευχές τις για την συμπαράσταση, υλική και πνευματική, που λαμβάνει εδώ και ενάμιση χρόνο από τον κόσμο της Φθιώτιδας και γενικότερα της Στερεάς Ελλάδας. Η οικογένεια εύχεται σε όλους και όλες “Χρόνια πολλά και καλή νέα χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και πίστη για καλύτερες μέρες” με μια συγκινητική φωτογραφία του Νίκου αγκαλιά με την μητέρα του στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου αστεριού στο προαύλιο του κέντρου αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται.

Στην επικοινωνία που είχαμε οι γονείς και ο αδερφός του Νίκου μας ενημέρωσαν ότι ο Νίκος πηγαίνει καλύτερα και ανταποκρίνεται στην αποκατάστασή του και το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ακόμη χρόνος σε τέτοια σοβαρά περιστατικά. Μας ενημέρωσαν επίσης ότι εκκρεμεί μεταξύ άλλων το δικαστήριο και η αγωγή της οικογένειας κατά του οδηγού και της ασφαλιστικής του που τραυμάτισε τόσο σοβαρά τον Νίκο. Το δικαστήριο έχει οριστεί για τις 26 Ιανουαρίου στην Αθήνα και η οικογένεια ελπίζει ότι επιτέλους θα δικαιωθεί δικαστικά και θα αποζημιωθεί ο Νίκος για το δράμα που βιώνει άθελά του από τα 20 του χρόνια, πάρα την αρνητική δήλωση και την απάνθρωπη συμπεριφορά που έχει επιδείξει το συγκεκριμένο άτομο που προκάλεσε το τροχαίο στον Νίκο όλο αυτό το διάστημα. 

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε να πάνε όλα κατ’ ευχήν για τον Νίκο και την οικογένειά του και σύντομα να μάθουμε ακόμα πιο ευχάριστα νέα. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο που συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Νίκο ότι υπάρχουν ενεργές καμπάνιες οικονομικής στήριξης για τα υπέρογκα έξοδα αποκατάστασης του 20χρονου. 
Ειδικότερα στην περιοχή της Λαμίας, Μακρακώμης και Στυλίδας υπάρχουν κουμπαράδες ενίσχυσης στα εξής καταστήματα:
📍Senso espresso Room, Κύπρου 37Α, Λαμία
📍Μίνι μάρκετ Μαχαιράς, Αθηνών 42, Λαμία
📍 Μίνι μάρκετ Αθαν.Βαρσαμογιαννη-Ραχούτη, Χαλκομάτας 19, Λαμία
📍Ίαση πολυιατρείο Λαμίας, Λεωφ.Καλυβίων 16, Λαμία
📍Φρουτεμπορική Χρήστος Παρδάλης, Στυλίδος 8, Νέα Μαγνησία Λαμία
📍Ξυλόφουρνος Ζησόπουλος, Κύπρου 36Α, Λαμία
📍 Ζαχαροπλαστείο Αλμπανέζος, Φαλαρων 3, Στυλίδα 
📍In cafe Μακρακώμη Φθιώτιδας
📍Φαρμακείο Ευσεβίας Κελεσιάδου-Κούτρα, Μπακογιάννη 2, Μακρακώμη Φθιώτιδας.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία τοποθέτησης των κουμπαράδων αξίζει να σημειωθεί ότι πάρθηκε από την διαδικτυακή ομάδα του Facebook “Βοηθάω χαρίζοντας”.
Επιπλέον κουτιά οικονομικής ενίσχυσης υπάρχουν και στην Αταλάντη, Τραγάνα και Μαλεσίνα στα εξής καταστήματα:
📍 Brother’s Café, Εθνικής Αντιστάσεως 1, Αταλάντη
📍 Captain’s coffee and more, Εθνικής Αντιστάσεως 40, Αταλάντη
📍 Pepper fast food, Πεζόδρομος Αθανασίου Διάκου, Αταλάντη
📍 Olympus Plaza Ε.Ο. Αθηνών-  Λαμίας, Αταλάντη
📍 Φούρνος Ιγγλέζου, Τραγάνα
📍 Καφενείο Κοτσαϊμάνη Α., Τραγάνα
📍 NIK EL café, Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, Μαλεσίνα.
Φυσικά για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ο ειδικός Τραπεζικός Λογαριασμός που έχει ανοιχθεί για τα έξοδα αποκατάστασης του Νίκου στην
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5162-098252-957
IBAN: GR07 0172 1620 0051 6209 8252 957 Δικαιούχοι: ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τον Νίκο στον αγώνα ζωής που δίνει!
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like