Άστεγος πέθανε στη Νέα Παραλία – Ήταν νεκρός για ώρες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Εντοπίστηκε από περαστικό ανάμεσα στα δέντρα και ειδοποίησε τις Αρχές

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στο ύψος περίπου του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από περαστικό ανάμεσα στα δέντρα και ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν πως ο άνδρας είχε χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άστεγο ηλικίας περίπου 45-50 ετών.

ptoma1 1024x683

Ο άνδρας αναμένεται να μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης θα αναλάβει η ΕΛ..ΑΣ.

Ήταν νεκρός για ώρες

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών στο voria.gr, ο άνδρας ξάπλωνε συχνά στο σημείο και κοντά στη σορό του εντοπίστηκαν και πράγματά του. Μάλιστα, εκεί βρέθηκε και ένα καρότσι μωρού στο οποίο έβαζε τα υπάρχοντά του. Μέσα εντοπίστηκαν μπουκάλια με νερό και ρούχα.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί νεκρός στην παραλία.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article