Άστατος ο καιρός τις επόμενες μέρες – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Τη Δευτέρα (29/9) προβλέπονται τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη.

Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι βαθμιαία βόρειοι-βορειοδυτικοί θα πνέουν με έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 24 και τοπικά στα νότια τους 26 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται επίσης νεφώσεις με παραδικές τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Την Τρίτη προβλέπεται άστατος καιρός με νεφώσεις κατά διαστήματα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Πηγή: ertnews.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.