Στην καρδιά της Λαμίας, στην οδό Καραϊσκάκη 87, υπάρχει ένα μαγαζί που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει όχι μόνο καλό φαγητό, αλλά και μεράκι, χαμόγελο και φιλοξενία. Το «Σουβλατζίδικο ο Στέλιος» δεν είναι απλώς ένα σημείο για ένα γρήγορο σουβλάκι∙ είναι ένας χώρος γεμάτος ιστορία, γεύσεις και ανθρώπινη ζεστασιά.

Πίσω από τον πάγκο βρίσκεται ο Στέλιος Μαρούλης. Με καταγωγή από το όμορφο χωριό Χρύσω Ευρυτανίας, ήρθε στη Λαμία στα 22 του χρόνια γεμάτος όνειρα και διάθεση για δουλειά. Το 1993, μαζί με τον αδελφό του, άνοιξαν την επιχείρηση, και από το 1998 τη συνεχίζει μόνος του, κρατώντας σταθερά τον χαρακτήρα και την ποιότητα που τον έχουν καθιερώσει στην πόλη.
Πελάτες τον ξέρουν ως τον άνθρωπο που πάντα θα τους καλοδεχτεί με χαμόγελο και ευγένεια. Για εκείνον, το μαγαζί δεν είναι απλώς δουλειά, αλλά ένα δεύτερο σπίτι – και γι’ αυτό οι σχέσεις που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τον κόσμο μοιάζουν περισσότερο με φιλίες.

Πίσω από την επιτυχία του όμως βρίσκεται η οικογένεια, που για τον Στέλιο είναι το μεγαλύτερο στήριγμα. Από το 2006 μοιράζεται τη ζωή του με τη Σωτηρία, τη γυναίκα του, την οποία νιώθει πραγματική τύχη να έχει δίπλα του. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά∙ ο γιος τους σπουδάζει στη Νομική, ενώ η κόρη τους ετοιμάζεται να ανέβει στη Γ΄ Λυκείου.

Στον ελεύθερο χρόνο του προτιμά τις βόλτες με την οικογένεια και καλούς φίλους, ενώ η μουσική που τον εκφράζει είναι η παραδοσιακή, με αγαπημένη φωνή αυτή της Γιώτας Γρίβα. «Αυτή είναι η μουσική που με ταξιδεύει, που με κρατάει δεμένο με τις ρίζες μου», λέει με χαμόγελο.
Ο Στέλιος Μαρούλης είναι από εκείνους τους ανθρώπους που αποδεικνύουν καθημερινά πως η συνταγή της επιτυχίας δεν κρύβεται μόνο στο καλό φαγητό, αλλά στην αγάπη για τον τόπο, στην αφοσίωση στη δουλειά και –πάνω απ’ όλα– στον σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Το «Σουβλατζίδικο ο Στέλιος» παραμένει σημείο συνάντησης για φίλους, οικογένειες και περαστικούς εδώ και τριάντα χρόνια. Κι όσο πίσω από τον πάγκο βρίσκεται ο ίδιος, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα παραμένει έτσι για πολλά ακόμη.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


Πολύ καλό μαγαζί και καλή εξυπηρέτηση !!!
Καλό καλοκαίρι Στέλιο και Σωτηρία με το ωραίο και μερακλιδικα σουβλάκι που μας προσφέρεται χρόνια στη γειτονιά……..
Εξαιρετικό μαγαζί, αλλά και εξαιρετική οικογένεια!!!
Καλές δουλειές πάντα τούς εύχομαι!!!!
Γεια σου Στελαρα….είσαι κορυφή στο είδος…
Αρε Γειτονιά μου όμορφη χρόνια εκεί Μας προσέχει
Πλατεία Καραϊσκάκη για πάντα
Για εμένα το καλύτερο σουβλάκι της περιοχης αλλά και από άλλες περιοχές!!!!!
Πολύ καλό παιδί και εξαιρετικά προϊόντα!!!
Το καλύτερο κοτοσουβλακι στην Λαμία
The best
Τα καλύτερα κρέατα γεια σου Στέλιο
Πολύ ωραίο μαγαζί, της γειτονιάς μου, από τη δεκαετία του 90❗️❗️❗️
Μόνο Στέλιος! Giannis Karastamos
Μπράβο στο Στέλιο και στη family
Τα καλύτερα κρέατα τοπ
Μπράβο Στέλιο και Σωτηρία!!!!!!!Media: https://scontent-hel3-1.xx.fbcdn.net/v/t39.1997-6/47614232_1846683475430536_3135922765756891136_n.png?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=23dd7b&_nc_ohc=aPTtkND4tK4Q7kNvwHhBmMc&_nc_oc=AdmZ2KsGNmB-xjYCTT_fJS7QgdhFzytqWTHSYnHQU4sAbOy-yyrNMW5N0JowYeMTzMWc7aWiyNx-zM96yDCPXH1b&_nc_zt=26&_nc_ht=scontent-hel3-1.xx&edm=AOerShkEAAAA&_nc_gid=IBaCoFyS22kK9GkfDDphLw&oh=00_AfQoN4wMGJhqihMUsmasYF5pxxqdnoNIXSFK4oKLaEoQZw&oe=68928963
Εξαιρετικός
Από τότε που ήταν ένα μικρό μαγαζάκι χωρίς την μεγάλη αναγνώριση στην πόλη της Λαμίας τώρα πραγματικά έχει καταφέρει να τον γνωρίζουν όλοι, το κοντοσούβλι του είναι πραγματικά τέλειο
Μπράβο στον Στέλιο κ την Σωτηρία..Πάντα επιτυχίες να έχετε!!!
Ενας και μοναδικός!
Γειτονιά, τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης!!!Media: https://scontent-hel3-1.xx.fbcdn.net/v/t39.1997-6/198679738_1581651558693954_1103589833244933008_n.png?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=23dd7b&_nc_ohc=qGjFsKE3BUsQ7kNvwEX3gih&_nc_oc=AdmPjMs56IWuXeKl0DR9E63jbSzhhEI6vyvmTkzMEBF_IDMpo1yq__lZwjf-4-nTeLJzG9woLeoV8iebWLVxAFzq&_nc_zt=26&_nc_ht=scontent-hel3-1.xx&edm=AOerShkEAAAA&_nc_gid=LfK6m2IXHhBxrh7oq_wD7A&oh=00_AfRyuo_HCPqFjazMWVRkHNAYnoUJ99igcQ4M3KM4UpvPqA&oe=6892C58A
Γεια σου Στέλιο πολλά χρόνια έχω να σε δω να είσαι καλά βρε Φιλε
Εξαιρετικό μαγαζί και πολύ καλοί άνθρωποι!!!
Συγχαρητήρια Κύριε Στέλιο
ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΈΛΙΟMedia: https://scontent-hel3-1.xx.fbcdn.net/v/t39.1997-6/93027172_222645632401274_7176243611145601024_n.png?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=23dd7b&_nc_ohc=mIs-p58jo4IQ7kNvwETEway&_nc_oc=AdlosGZOE7UzdDDgrubeeiKmcn0WRY2QU1Y8xVnXaRyk6axFsmoJFL6FCbCux3XQMmufKdOpL3SfhoS_cUYgMsXV&_nc_zt=26&_nc_ht=scontent-hel3-1.xx&edm=AOerShkEAAAA&_nc_gid=iviCcp3NFVYSVzXACI0seg&oh=00_AfS4w7AyHs02IbMwGufr20JrOxsGgdk1HVc3l13er7kT-w&oe=6893106C
Χρόνια τώρα φτιάχνει τα καλύτερα!!! Να είσαστε πάντοτε καλά Στέλιο και Σωτηρία!!!
ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΙΓΟ
Πώς λέγεται το μαγαζί