Απίθανη σύμπτωση: Τι συνδέει την παράσυρση αστυνομικού στην Ομόνοια με τον… Χρήστο Μάστορα

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Μια απίστευτη σύμπτωση κρύβεται πίσω από τον τραυματισμό του αστυνομικού που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Ομόνοια, όταν μεθυσμένος οδηγός πάτησε το πόδι του με το αυτοκίνητό του, στην προσπάθεια να διαφύγει από το αλκοτέστ.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σύμφωνα με το Open, είναι ο ίδιος αστυνομικόςπου σταμάτησε προ ημερών τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα, ο οποίος οδηγούσε επικίνδυνα υπό την επήρεια αλκοόλ και παραλίγο να παρασύρει τον εν λόγω αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται ότι το σημερινό περιστατικό σημειώθηκε στις 4:05 τα ξημερώματα, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν ένα ΙΧ για να κάνουν έλεγχο στον 24χρονο οδηγό του. Το πρώτο ενδεικτικό τεστ βγήκε θετικό και, όταν του ζήτησαν και δεύτερο αλκοτέστ για να διαπιστωθεί η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει.

Στην προσπάθειά του να φύγει πάτησε το πόδι του αστυνομικού που βρισκόταν μπροστά στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σπάσει τον αστράγαλό του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

koutipandoras.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *