4

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος μέσω τηλεδιάσκεψης και όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. “Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…” ανέφερε αρχικά – σε ήρεμο τόνο- ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού δεν έπεισαν τον Απόστολο Γκλέτσο και κάπου εκεί ο τελευταίος… έκανε μπαμ. “Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα”. Κάπου εκεί ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας λέει στον Α. Γκλέτσο να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει και είχαμε… έκρηξη! “Πρόέδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…”, κάπου εκεί ακούγεται ο Φ. Σπανός να λέει οι απειλές περισσεύουν με το κρεσέντο Γκλέτσου να συνεχίζεται:Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός…”.

Δείτε το βίντεο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Λαμία: Επίκεντρο των… ανήκουστων η περιοχή μας – ΒΙΝΤΕΟ

Previous article

Ατρόμητος: Θετικοί στον κορωνοϊό ο Παράσχος και δύο συνεργάτες του – Οι Περιστεριώτες θα ζητήσουν αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Next article

You may also like

4 Comments

  1. Σιγά μη σκίσεις κανα καλσόν Τόλη.

  2. Λέει αλήθειες και πονάνε. Κύριε Σπανέ η βόρειος Εύβοια καταστράφηκε από τα φιλαράκια σου. Αν είχες τσίπα έπρεπε να παραιτηθείς!!!

  3. Μπράβο Αποστόλη. Κάποιος έπρεπε να τα πει. Ο Περιφερειάρχης είναι Α-Ν-Υ-Π-Α-Ρ-Κ-Τ-Ο-Σ. Βάλτους στη θέση τους.

  4. Τρόμος στην ιδέα ότι θα είχαμε αυτόν τον ψευτονταη περιφερειαρχη. Εύγε στο Σπανό για την ψυχραιμία του.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.