Θύμα ακραίου bullying από δύο ανήλικους κατήγγειλε ότι έπεσε ένα 11χρονο παιδί στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο ανήλικοι, 13 και 15 ετών, από τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου, τον εξύβριζαν και ασκούσαν σωματική βίας εις βάρος του, ενώ έφτασαν στο σημείο, μεταξύ άλλων, να του κατεβάζουν το παντελόνι και το εσώρουχο και να απαθανατίζουν τις πράξεις τους με τα κινητά τους τηλέφωνα, τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες.
Μετά την καταγγελία οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν, εχθές, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της εξύβρισης, σωματικής βλάβης, απειλής, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στις δικαστικές Αρχές.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.