Ο πυροσβέστης, που ήταν εκτός υπηρεσίας, επέστρεφε στο σπίτι του στο Μενίδι περίπου στις 20:30 της Κυριακής. Λίγα στενά πριν φτάσει, τέσσερις ανήλικοι Ρομά του είχαν στήσει καρτέρι.
Τον ακινητοποίησαν απειλώντας τον με μαχαίρια, ενώ έβαλαν κι ένα σκυλί ράτσας ροντβάιλερ που είχα μαζί τους, να του επιτεθεί και να τον δαγκώσει.
Οι τέσσερις ανήλικοι άρπαξαν από το θύμα τους όσα λεφτά είχε πάνω και το κινητό του και εξαφανίστηκαν.
Ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
πηγή:newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.