Πλέον η αρμοδιότητα εξέτασης όσων έχουν συμπληρώσει το 74ο έτος της ηλικίας τους θα ανήκει στους γιατρούς και όχι στους εξεταστές, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα».
Σήμερα όσοι συμπληρώνουν το 74ο έτος θα πρέπει να απευθυνθούν στους εξεταστές διπλωμάτων οδήγησης του υπουργείου Μεταφορών και περιμένοντας στις ουρές να δουν αν θα ανανεώσουν ή όχι το δίπλωμά τους.
Το υπουργείο Μεταφορών όμως σχεδιάζει άμεσα η αρμοδιότητα αυτή να δοθεί στους γιατρούς, οι οποίοι θα αποφαίνονται εάν ο υποψήφιος είναι κατάλληλος για οδήγηση και θα είναι αυτοί που θα φέρουν την τελική ευθύνη.
πηγή : dikaiologitika.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.