Ανακοίνωνονται νέα μέτρα: Έλεγχος σε όσους άλλαξαν μόνιμη κατοικία για να πάνε στο χωριό!

1 Min Read

Την ώρα που όλοι βλέπουν οτι τα περιοριστικά φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάποιοι προσπαθούν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, προκειμένου να μπορέσουν να πάνε στο χωριό ή το νησί τους, προκειμένου να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κάθε νοήμον άνθρωπος, ελοχεύει τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού.

-Advertisement-
fitcare

Ένας από τους τρόπους λοιπόν χρησιμοποίησαν ήταν να αλλάξουν στο taxis τον τόπο μόνιμη κατοικίας του, προκειμένου να δείξουν νόμιμοι σε ενδεχόμενο έλεγχο κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Για αυτούς λοιπόν, ο Στέλιος Πέτσας είχε όχι και τόσο ευχάριστα νέα κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι». Εκεί λοιπόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποίησε πως ζητήθηκε από τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή ενημέρωση σχετικά το πόσοι και ποιοι προέβησαν σε αυτή την κίνηση το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να υπάρξει έλεγχος σε περίπτωση που παρατηρηθεί μαζική έξοδος.

Βέβαια, σε αντίθεση με τα όσα επικαλούνται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν τουλάχιστον μαζική μετακίνηση.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν προβλέπεται κλείσιμο των διοδίων, αλλά αύξηση των ελέγχων στην Εθνική Οδό, αλλά και στους παράδρομου, ενώ τέλος προανήγγειλε και αύξηση των προστίμων.

Τέλος, όπως είπε τα νέα μέτρα, αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα ή αύριο.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *