Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για άλλη μια μέρα οι αγρότες σε διάφορα σημεία της χώρας, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συναντηθεί μαζί τους τη Δευτέρα.
Γύρω στις 3:30 αγρότες της Καρδίτσας συγκεντρώθηκαν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε-65, έχοντας συμπαράσταση και την αυτοκινητοπομπή μελών του εμπορικού συλλόγου Καρδίτσας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, στις 5 θα κάψουν – όπως και χθες – σανό και λάστιχα, ενώ την ίδια ώρα αγρότες θα συγκεντρωθούν για μπλόκα σε Πλατύκαμπο και Στεφανοβίκειο.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.