Άγρια επίθεση δέχτηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος άνδρας ζήτησε από τη γραμματεία του διοικητή να τον επισκεφθεί στο γραφείο του επικαλούμενος πως είναι στέλεχος του Υπουργείου Υγείας, μόλις εισήλθε εντός του γραφείου επιτέθηκε στον διοικητή με μπουνιές και κλωτσιές.

Η μανία του αγνώστου ήταν τέτοια που οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως 10 άτομα που έσπευσαν προς βοήθεια δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό για να χωρίσουν τους δυο άνδρες.

Στο Νοσοκομείο βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι αναζητούν πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη ώστε αφού τον εντοπίσουν να προχωρήσουν στη σύλληψη του.

Λίγα λεπτά μετά την αιφνιδιαστική άγρια επίθεση που δέχθηκε, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρης Παρθένης μίλησε στην Τηλεόραση 10. Αναφέρθηκε λεπτομερώς στο περιστατικό, τονίζοντας με έμφαση πως τα διαπλεκόμενα κυκλώματα του παρακράτους που λυμαίνονταν επί χρόνια το χώρο της Δημόσιας Υγείας του έστειλαν με τον βάρβαρο αυτό τρόπο το δικό τους μήνυμα. Ο κ. Παρθένης σημείωσε επίσης πως κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τη σημερινή εξέλιξη.


Πηγή-tv10.gr

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured