Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε την Ασημίνα να ανακοινώνει την «εγκυμοσύνη» της, ενώ παράλληλα έβγαλε ένα πρόσωπο που σοκάρει την Ελένη. Το πτώμα του Σαράντη βρέθηκε, ενώ ο Μελέτης με την Κωνσταντή αποφάσισαν ένα σχέδιο για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη, προκειμένου να τον ξεφορτωθούν.

Τι θα συμβεί, όμως, στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες;

Η Ελένη προσπαθεί να αποτρέψει τις αδελφές της απ’ το παράτολμο σχέδιο που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν αλλά η Ασημίνα είναι αποφασισμένη, βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους. Η τελευταία ελπίδα της Ελένης είναι ο Νικηφόρος. Θα καταφέρει να τον πάρει με το μέρος της ή θα αποδεχτεί κι εκείνος την λύση της Μυρσίνης;

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης επισκέπτονται τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τα ψέματα του Κλεομένη. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος μαρκάρεται στενά απ’ τον Προύσαλη, ο οποίος τον υποψιάζεται για τη δολοφονία του φίλου, του Νέστορα. Θα καταφέρει να ξεφύγει κι αυτήν την φορά;

Παράλληλα, ο Δούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του εγγονιού του αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει πολύ μετά από μια συνάντησή του με τον Μιλτιάδη.

Η Μυρσίνη και η Ασημίνα, έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στην Ρίζω ενώ ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά την Ελένη κι αυτήν την φορά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα του τα… «όπλα».

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like