Σε έναν μαγευτικό προορισμό της ορεινής Φωκίδας, το χωριό Αθανάσιος Διάκος υποδέχτηκε πρόσφατα ένα ξεχωριστό…..πλήθος.
Μέλη ενός συλλόγου αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, κατέφθασαν με τα εντυπωσιακά τους οχήματα, προκαλώντας θαυμασμό. Τα πανέμορφα αυτοκίνητα, με την επιβλητική τους παρουσία και την αίσθηση της δύναμης, περιηγήθηκαν στα γραφικά μονοπάτια της ορεινής Φωκίδας, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά της φύσης και η γοητεία των σπορ, μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.
Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του χωριού, μαγεύτηκαν από την επιβλητική παρουσία των αυτοκινήτων, ενώ οι οδηγοί ενθουσιάστηκαν από το ειδυλλιακό τοπίο, το ζεστό καλωσόρισμα και τη ντόπια Ρουμελιώτικη κουζίνα που τους περίμενε μετά την περιήγηση.
“Γητευτής” των αλόγων, ο πρόεδρος της ΤΚ Κωνσταντίνος Μαστροκωστόπουλος, που διατηρεί με την οικογένεια του και την παραδοσιακή ταβέρνα στην πλατεία του χωριού.
Δείτε εικόνες από τα εντυπωσιακά “άλογα”






Ο πρόεδρος της ΤΚ Αθανάσιος Διάκος, Κωνσταντίνος Μαστροκωστόπουλος , μας ταξιδεύει στο πανέμορφο ορεινό χωριό του

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.