Αγγέλα Μπαρτσιώκα: "Μπορούμε να κάνουμε την πόλη όπως την οραματιζόμαστε / Αυτή την στιγμή είναι καταθλιπτική" [video] | Lamianow: Ειδήσεις, Νέα και Επικαιρότητα από τη Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο
Connect with us

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αγγέλα Μπαρτσιώκα: “Μπορούμε να κάνουμε την πόλη όπως την οραματιζόμαστε / Αυτή την στιγμή είναι καταθλιπτική” [video]

Published

on

"Θα ήθελα μια πόλη ζωντανή που θα μας... θέλει και θα μας αγαπάει, θα μας φροντίζει που βεβαίως θα πρέπει να την φροντίζουμε και εμείς. Για αυτό ζητάμε την ψήφο του Λαμιώτη γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή την πόλη όπως ακριβώς την οραματιζόμαστε"

Στο πλευρό του Παναγιώτη Στασινού με τον  συνδυασμό “Λαμία στο Κέντρο” βρίσκεται η Αγγέλα Μπαρτσιώκα ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Λαμιέων. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο LamiaNOW (στον πανέμορφο αλλά αφημένο στην μοίρα του Άγιο Λουκά) εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή της την απόφαση. Επίσης αναλύει ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία ταλαιπωρούν τους Λαμιώτες και χρειάζονται επίλυση…

 • Φυσικά σαν πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας για 13 χρόνια και σαν Αντιπρόεδρός του τα τελευταία δύο έτη, δεν θα μπορούσε να μην γίνει κουβέντα για το ζήτημα των αδέσποτων στην πόλη. “… τα αδέσποτα από που προέρχονται, από τα δεσποζόμενα. Άρα πρέπει να λύσουμε το θέμα στην πηγή του! Προτείνουμε μια συνεργασία του Δήμου με όλους τους ιδιώτες κτηνιάτρους ώστε να επιδοτηθούν οι στειρώσεις των δεσποζόμενων ζώων μιας και είναι ένα μεγάλο έξοδο μέσα στην σημερινή κρίση”.

Συζήτηση έγινε και για την δημοτική Αστυνομία, τον πολιτισμό και πολλά ακόμη. “Αυτό που βλέπω εγώ και βιώνω σαν πολίτης αυτής της πόλης, είναι πως είναι μια καταθλιπτική πόλη. Πραγματικά αν κυκλοφορήσεις ακόμη και στο Κέντρο στην Ρήγα Φεραίου θα δεις κλειστά μαγαζιά, θα δεις να μην υπάρχει κόσμος να περπατάει και μιλάμε για αυτή την εποχή που είναι άνοιξη. Φανταστείτε τι συμβαίνει τον Χειμώνα. Θα ήθελα μια πόλη ζωντανή που θα μας… θέλει και θα μας αγαπάει, θα μας φροντίζει που βεβαίως θα πρέπει να την φροντίζουμε και εμείς. Για αυτό ζητάμε την ψήφο του Λαμιώτη γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή την πόλη όπως ακριβώς την οραματιζόμαστε”.


Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη που παραχώρησε η κ. Μπαρτσιώκα στο LamiaNOW και την Λίλιαν Χαχοπούλου

Κάμερα-Μοντάζ: Πάνος Κατσώνης


Την Αγγέλα Μπαρτσιώκα την γνωρίσαμε:

 • α.Σαν εργαζόμενη σύζυγο και μητέρα δύο παιδιών.
 • α.Σαν συνδικαλίστρια διοικητική υπάλληλο στο Υπουργείο Παιδείας, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους μου ως πρόεδρος του τοπικού τμήματος αλλά και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας.
 • β.Σαν γραμματέα του Συλλόγου Γυναικών Λαμίας, για σειρά ετών.
 • γ.Σαν πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας για 13 χρόνια και σαν Αντιπρόεδρό του τα τελευταία δύο.
 • δ.Σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, της μεγαλύτερης Φιλοζωικής-Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας της χώρας.
 • ε.Σαν εθελόντρια-παρουσιάστρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και σε σεμινάρια ενημέρωσης των αστυνομικών στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας για τη νομοθεσία που αφορά τα ζώα .
 • στ.Σαν ενεργό πολίτη με σειρά άρθρων σε εφημερίδες και διαδικτιακά μμε.
 • ζ.Σαν δραστήριο δημότη με συμμετοχή σε όλες τις καλλιτεχνικές, περιβαλλοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.
 • Ζητάω τη ψήφο σας υποσχόμενη εντιμότητα, σοβαρότητα και άμεση στήριξη σε κάθε διεκδίκηση που θα έχει στόχο να αλλάξει τη ζωή όλων μας προς το καλύτερο.

Αγγέλα Μπαρτσιώκα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ με τον
ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΣΙΝΟ

Advertisement
3 Σχόλια

3 Comments

 1. Δ.Σ.

  16/05/2019 13:20 at 13:20

  Ξέρω πολύ καλά. Θα μετατρέψεις την πόλη σε σκυλοκαταφύγιο. Ρώτα τους δεκάδες ανθρώπους που δαγκώθηκαν από τις κυράτσες που τα ταίζουν, ρώτα πόσοι μοτοσυκλετιστές και ποδηλάτες έφαγαν τούμπες από τα κοπρόσκυλά σου.

 2. ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

  13/05/2019 09:15 at 09:15

  τι θα κάνετε άμεσα για να σταματήσουν οι επιθέσεις των αδέσποτων;Γενικότητες του στύλ συνεργασία με κτηνιάτρους και στείρωση δεν σταματούν το πρόβλημα που είναι οι επιθέσεις.
  Φοβάμαι πως δεν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα αλλά να το διατηρήσετε για να έχετε λόγω στα τοπικά δρώμενα

 3. !!!!!!!!

  12/05/2019 16:57 at 16:57

  Μπορείτε να κάνετε κάτι με τα αδέσποτα ώστε να απολαμβάνουμε την βόλτα μας κυρία Μπαρτσωκα?Γιατί αν περιμέναμε από την σημερινή Δημοτική Αρχή σωθήκαμε!Εξάλλου οι Συριζανελ μόνο το περπάτημα και την αναπνοή μας δεν έχουνε φορολόγηση!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάζονται