Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στο Γομοστό Δυτικής Αχαΐας και εξαιτίας των πυκνών καπνών εστάλη μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής.
Η φωτιά στην Αχαϊα καίει πλαστικά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου το οποίο βρίσκεται στην εθνική Πατρών – Πύργου.
Μέσω μηνύματος από το «112», οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, κλείνοντας πόρτες και παράθυρα, λόγω των καπνών.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε στις 13:55 το μεσημέρι της Παρασκευής (11/04), ενώ οι συνθήκες υπό τις οποίες εκδηλώθηκε παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Για την κατάσβεση επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, καθώς και 2 ειδικά βραχιονοφόρα, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.
πηγη newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.