Ανοιχτή για τους επισκέπτες η Ιαματική Πηγή Υπάτης.
Έως και σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου, η Ιαματική Πηγή Υπάτης θα είναι ανοιχτή για να υποδεχτεί το κοινό έως τις 17:00.
Από τις 15 Ιουνίου θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε μέσα από το Lamia Now την προηγούμενη εβδομάδα ο Υπεύθυνος Ανάργυρος Τσούτσος, προσθέτοντας πως οι τιμές είναι ίδιες με πέρυσι.
Μεγαλύτερη κίνηση παρατηρείται στην εξωτερική πισίνα όπου στοιχίζει 6€ το άτομο.
Δείτε το video:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.