Δεν κατάφερε να κρύψει τη στεναχώριας της η Λία Χριστάρα, ρεπόρτερ της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος; Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.
Η εκπομπή «Συνδέσεις» έβγαλε στον «αέρα» τη Λία Χριστάρα, η οποία εμφανίστηκε στεναχωρημένη και δακρυσμένη. «Η συγκίνηση της Λίας είναι από τον αέρα και το κρύο», σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ.
Ωστόσο η Θεσσαλονικιά ρεπόρτερ είπε: «Όχι, όχι, όχι… Είναι από τα χθεσινά η συγκίνησή μου γιατί από την αγανάκτιση και από το σοκ, πέρασα στη συγκίνηση. Από αυτά που συνέβησαν χθες στο γήπεδο. Γιατί να το κρύψω; Να το πούμε να το ξεπεράσουμε. Ότι είχα να πω το είπα, ότι θέλει ας πει ο Κώστας τώρα», είπε, δίνοντας «πάσα» στον συνάδελφό της.
gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.