Έβρος: Πούλησαν για παλιοσίδερα κλεμμένο αγροτικό μηχάνημα

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 49 και 34 χρόνων είχαν φτάσει στο αγρόκτημα με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, είχαν αρπάξει το μηχάνημα και είχαν πάει κατευθείαν στην επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων ενός 54χρονου

Την τελευταία στιγμή πριν γίνει… βίδες και λαμαρίνες, έσωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Φερών ένα αγροτικό μηχάνημα που έκανε φτερά από το αγρόκτημα του ιδιοκτήτη του στον Έβρο! Μάλιστα, συνέλαβαν τους δυο Βούλγαρους δράστες που το είχαν πουλήσει σε μια μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων.

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 49 και 34 χρόνων είχαν φτάσει στο αγρόκτημα με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια κατασχέθηκε, είχαν αρπάξει το μηχάνημα και είχαν πάει κατευθείαν στην επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων ενός 54χρονου ο οποίος το αγόρασε έναντι σχετικά μικρού χρηματικού ποσού. Όμως, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες, τους συνέλαβαν και εκείνοι αποκάλυψαν πού βρισκόταν το κλεμμένο μηχάνημα.

Με τη βοήθεια αστυνομικών της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη ο 54χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης και το μηχάνημα παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη του. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης άσκησε στον επιχειρηματία δίωξη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ οι δυο Βούλγαροι κατηγορούνται για κλοπή. Μάλιστα, ο 34χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές της περιοχής για κλοπές.

Πηγή: protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *