Σε αποχή διαρκείας από τις δικές του δημοσίου οι Δικηγόροι της Λαμίας – ΒΙΝΤΕΟ

newsroom lamia
1 Min Read

Σε αποχή διαρκείας από τις δίκες του δημοσίου οι Δικηγόροι της Λαμίας ενώ για 4 ημέρες θα απέχουν και από όλες τις δίκες.

Ο Πρόεδρος Θανάσης Μακρυγιάννης δήλωσε πως αυτό που συμβαίνει με το φορολογικό νομοσχέδιο είναι απαράδεκτο και στην ουσία κατηγορεί τους ελεύθερους επαγγελματίες ως φοροφυγάδες.

Δεν μπορεί να υπάρξει οριζόντια αντιμετώπιση για όλους υπογράμμισε.

Οι Δικηγορικός Σύλλογος της Λαμίας έχει ζητήσει συνάντηση με όλους τους βουλευτές για το θέμα την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα.

Θα έχει προηγηθεί συνάντηση του συλλόγου με τους φορείς των ελεύθερων επαγγελματιών προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο αντίδρασης.

Δείτε το video:

Share This Article
4 Comments
  • Εγώ και όχι μόνο, επειδή λίγο πολύ γνωριζομαστε μεταξύ μας, ειλικρινα μας προκαλεί ένα χαλαρό μειδίαμα, γιατί το ποσο των 10.520 ευρώ που σας επιβάλει σαν τεκμαρτο εισόδημα, θεωρούμε ότι είναι ένα ποσο που για έναν ελευθερο επαγγελματια με θητεία πάνω από 5-8 έτη, είναι όχι λογικό, αλλά μικρο. Κι αν έχουν κάποιοι αντίρρηση, ας τους παρασχει η κυβερνηση την ευχερεια η τη δυνατοτητα να προσκομίσουν στην καρα τοπο Δ.Ο.Υ. το πουθενά έσχες, ουτως ώστε να αποδείξουν και να απορριψουν κάθε τεκμαρτο εισοδημα που θελει να τους επιβάλει η κυβέρνηση στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο για πάταξη της φοροδιαφυγής.
    Διαφωνεί κάνεις σας σε μια τετοια κινηση; Γιατι δεν υποβάλλετε λοιπον μια τέτοια προταση;

    • Παραβλέπουμε τα εκφραστικά και συντακτικά σου λάθη (εγώ και όχι μόνο μας προκαλεί ένα χαλαρό μειδίαμα), τα “πουθενά έσχες” και τον κομπλεξισμό που είναι διάχυτος στο σχόλιό σου και σε ενημερώνουμε ότι 800 ευρώ κοντεύουν τα έξοδα και οι λειτουργικές δαπάνες κάθε μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *