Επιφυλακτικοί οι θεολόγοι για τις νέες ταυτότητες, οι οποίοι αναμένουν την απόφαση της Εκκλησίας, για να εκφραστούν, όπως τονίζει στον Lamia Polis 87,7, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης, Ηρακλής Ρεράκης.
“Θα έπρεπε να υπάρχει η ελεύθερη επιλογή του κάθε πολίτη για την ταυτότητα, ενώ το σημείο το οποίο τους κάνει να αντιδρούν, είναι αυτό στο οποίο θα αναγράφονται προσωπικά δεδομένα, χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί ποια θα είναι αυτά και ποιος θα έχει πρόσβαση”, ανέφερε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7.
“Θα καταπατηθεί η ελευθερία του ατόμου”, είπε χαρακτηριστικά.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.