Ησυχάστε δεν συνέβη τίποτε κακό!
Αλλαγή πεζοδρομίων έχουμε στο Κέντρο της Λαμίας και η μάχη με τον χρόνο για τα συνεργεία συνεχίζεται. Από το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησε το “ξήλωμα” των πλακών και στην πορεία τοποθετούνται οι νέες πλάκες και το “στήσιμο” των νέων πεζοδρομίων.
Σε πρώτη φάση οι εργασίες πραγματοποιούνται μπροστά από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και στην πορεία πήρε σειρά το απέναντι πεζοδρόμιο.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί το αργότερα μέχρι την Πέμπτη.
Προσοχή σε όσους διαβαίνουν την Καποδιστρίου…
Πάρτε μια εικόνα από την κατάσταση που επικρατεί…

















Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.