Την απίστευτα βίαια επίθεση ενός γάλλου αστυνομικού εναντίον μιας γυναίκας, στο περιθώριο των καθημερινών διαδηλώσεων, κατέγραψε περαστικός σε βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην Τουλούζη, την ώρα που οι διαδηλώσεις σε διάφορες γαλλικές πόλεις ενάντια στις εργασιακές μεταρρυθμίσεις, κλιμακώνονται και τα επεισόδια βίας πληθαίνουν.
Ο ένστολος στο βίντεο φαίνεται να αρπάζει από το λαιμό τη γυναίκα στη Τουλούζη και να τη ρίχνει με δύναμη στο έδαφος, αφότου η γυναίκα τον είχε προκαλέσει λεκτικά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.