Η Ομάδα Φιλαναγνωσίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας, ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων, το Βιβλιοπωλείο ΜΠΕΤΣΗΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου στην αίθουσα του Νεοκλασικού Κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Πλατεία Ελευθερίας).
Τον συγγραφέα και το βιβλίο θα προλογίσουν μέλη της Ομάδας Φιλαναγνωσίας της ΔΗΚΕΒΙ Λαμίας και του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων
Συντονισμός παρουσίασης: Εύη Γκόγια, Προϊσταμένη της ΔΗΚΕΒΙ Λαμίας
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
O συγγραφέας, λίγο πριν την επίσκεψή του στην Λαμία, παραχώρησε συνέντευξη στον Lamia Polis 87,7 και στην εκπομπή “ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ” με τον Άκη Τσακίρη, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Απριλίου 2023.
Ο ίδιος σχολίασε την Ελλάδα του χθες και του σήμερα, εξέφρασε ελεύθερα τις σκέψεις του για τη Θεσσαλονίκη στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία του νέου του βιβλίου “Καλντερίμι”, ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τα επόμενα συγγραφικά του σχέδια.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.