Γιάννης Οικονόμου: «Ο Τσίπρας επανέλαβε τα άπαντα των ψεμάτων»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Στα όσα είπε στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για το «μπλόκο» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ο Αλέξης Τσίπρας στάθηκε ο Γιάννης Οικονόμου – Εκανε λόγο, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορεί να «αντέξει την αλήθεια που τον συντρίβει ηθικά και πολιτικά»

Την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή στο περιθώριο της συζήτησης για την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για το «μπλόκο» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου, στην απάντησή του, κάνει λόγο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «επανέλαβε τα άπαντα των ψεμάτων που εκστομίζει όλη την τετραετία και ότι καταφεύγει σε αλλεπάλληλα ουρανομήκη ψέματα».

Παράλληλα, κάνει λόγο ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να «αντέξει την αλήθεια που τον συντρίβει ηθικά και πολιτικά», ενώ εξαπέλυσε «βέλη» σε βάρος του κ. Τσίπρα αναφέροντας ότι «η αλήθεια των γεγονότων δείχνει πόσο αποτυχημένος πρωθυπουργός υπήρξε». Επίσης, κάνει λόγο πως «αναμέναμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα συναινούσε στο να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές. Δεν το έκανε. Επέλεξε να μην σταθεί απέναντι τους. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών»

Η απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα:

«Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε σε μία ομιλία του, τα άπαντα των ψεμάτων που εκστομίζει όλη την τετραετία. Καταφεύγει σε αλλεπάλληλα ουρανομήκη ψέματα, γιατί δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια που τον συντρίβει ηθικά και πολιτικά. Η αλήθεια των γεγονότων δείχνει πόσο αποτυχημένος πρωθυπουργός υπήρξε. Κι η αλήθεια των γεγονότων δείχνει ότι δεν έχει τίποτα χρήσιμο να εισφέρει στο αύριο, γιατί υστερεί σε κάθε επίπεδο έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Τσίπρας, στις 21 Μαΐου, θα καταλάβει ότι η επανάληψη δεν μετατρέπει τα ψέματα σε αλήθεια.

Θα καταλάβει ότι απέναντι στην υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού μας αλλά και τη περιφρόνηση της πραγματικότητας η Ελλάδα θα προχωρήσει τολμηρά, σταθερά, μπροστά. ΥΓ. Αναμέναμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα συναινούσε στο να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές. Δεν το έκανε. Επέλεξε να μην σταθεί απέναντι τους. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών».

reader.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *