Ανάστατη η Ορεστιάδα από την υπόθεση που κινητοποίησε την αστυνομία. Ο στρατιωτικός συνελήφθη και μαζί του, ο 14χρονος που μετά το ραντεβού τους, προσπάθησε να τον ληστέψει…
Ο στρατιωτικός στην Ορεστιάδα κατηγορείται ότι παγίδεψε ένα 14χρονο παιδί και το βίασε σε αποθήκη, μετά από ραντεβού που έκλεισαν στο διαδίκτυο. Ο ανήλικος συνελήφθη γιατί λίγο αργότερα προσπάθησε να ληστέψει τον 25χρονο, για να πάρει το κινητό του τηλέφωνο. Ο βιασμός του παιδιού και η απόπειρα ληστείας κρατούν ανάστατο τόσο το στρατόπεδο που υπηρετούσε ο στρατιωτικός, όσο και την τοπική κοινωνία που γνώριζε τον μαθητή Γυμνασίου.
Με τις κατηγορίες ασελγών πράξεων κατά ανηλίκου και προσέγγισης ανηλίκου μέσω διαδικτύου, ο στρατιωτικός από την Ορεστιάδα οδηγείται σήμερα, Τρίτη, τελικά, στον Ανακριτή του Στρατοδικείου Ξάνθης. Η υπόθεση αφορά το περιστατικό του Σαββάτου 1 Απριλίου του 2023 όπου συνελήφθησαν και οι δυο.
Όπως αποδείχθηκε, σε εγκαταλειμμένη περιοχή των αποθηκών του σιδηροδρομικού σταθμού στην Ορεστιάδα, μετά από κλήση που έκανε ο στρατιωτικός στον ανήλικο για ερωτικό ραντεβού, αλλά και για πρόκληση σωματικών βλαβών που υπέστη ο ίδιος κατά την απόπειρα ληστείας σε βάρος του από τον ανήλικο.
Στο μεταξύ ο ανήλικος που πέρασε χθες το μεσημέρι την πόρτα του Ανακριτή στην Ορεστιάδα, αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Τα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν αναστάτωση. Ο βιασμός και η απόπειρα ληστείας προκαλούν σοκ τόσο στο στρατόπεδο που υπηρετούσε ο 25χρονος, όσο και στην τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί γνώριζαν το 14χρονο παιδί, που επίσης συνελήφθη.
Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, προκύπτει ότι ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο. Έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα. Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει, αλλά το ανήλικο θύμα άρχισε να τον καταδιώκει. Όταν τον έφτασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να βουτήξει το κινητό τηλέφωνο που είχε ο 25χρονος.
Ο στρατιωτικός τραυματισμένος ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα και οι δύο συνελήφθησαν. Ο μεν 25χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και ο δε 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.