Συναγερμός στην Αστυνομία η οποία καταδιώκει ένα πράσινο Peugeot ο οδηγός του οποίου έβαλε βενζίνη σε πρατήριο επί της Ολυμπίας Οδού στην Ακράτα και έφυγε χωρίς να πληρώσει!
Συναγερμός σήμανε νωρίς σήμερα το πρωί στην Αστυνομία στην περιοχή της Ακράτας. Ο οδηγός ενός πράσινου αυτοκινήτου, έβαλε βενζίνη σε πρατήριο επί της Ολυμπίας Οδού και έφυγε χωρίς να πληρώσει. Το όχημα άρχισε να κινείται προς την Πάτρα και περιπολικά το ακολουθούσαν στη διαδρομή και στις εξόδους της Ολυμπίας Οδού προκειμένου να το ακινητοποιήσουν. Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών.
reader.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.