Με την επιβολή μία εκ της μεγαλύτερων ποινών στα δικαστικά χρονικά τα τελευταία 30 χρόνια, έκλεισε η αυλαία της δίκης του αποκαλούμενου «ψευτογιατρού» στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ανάλογη ποινή είχε επιβληθεί στον αρχηγό της εταιρίας δολοφόνων!
Ο κατηγορούμενος, επονομαζόμενος «ψευτογιατρός», καταδικάστηκε σε συνολική ποινή οκτώ φορές ισόβια κάθειρξη, πρόσκαιρη κάθειρξη 50 ετών (20 εκτιτέα) και χρηματική ποινή 327.000 ευρώ. Σύμφωνη με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ήταν η πρόταση του εισαγγελέα.
Αναλυτικά, το ΜΟΔ επέβαλε στον κατηγορούμενο ομόφωνα την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για κάθε μία από επτά ανθρωποκτονίες στις οποίες καταδικάστηκε, των 12 ετών για κάθε μία από τις έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας για τις οποίες έχει καταδικαστεί, της ισόβιας κάθειρξης και χρηματικής ποινής 300.000 ευρώ για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα σε ανηλίκους των 10 ετών και χρηματικής ποινής 18.000 ευρώ για το αδίκημα της απάτης, της ποινής φυλάκισης ενός έτους και 20.000 ευρώ για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος, της ποινής φυλάκισης των δύο ετών και των 15.000 ευρώ για πλαστογραφία, της ποινής φυλάκισης των δύο ετών και χρηματικής ποινής 1.000 ευρώ για οπλοκατοχή και ποινής φυλάκισης του ενός έτους για υπεξαγωγής μνημείου.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.