Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Λαμίας σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Πατρόκλου δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν δύο γυναίκες οδηγοί συγκρούστηκαν σφοδρά με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές, ειδικά στο Alfa Romeo που βλέπετε.
Το κόκκινο ford παραβίασε το “STOP” της οδού Δροσοπούλου και εμβόλισε το λευκό Alfa Romeo το οποίο έφερε σβούρα και το πέταξε στο απέναντι πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να σπάσει και τον άξονα του οχήματος το οποίο παρέμεινε στο σημείο. Από την σύγκρουση δεν τραυματίστηκαν οι οδηγοί ωστόσο η οδηγός του Ford Ka διακομίστηκε προληπτικά με στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το ΑΤ Λαμίας.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.