ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ (21.30) : “Λαβωμένος” στην πρεμιέρα…

Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 21:30 θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της SuperLeague 1 2022-2023. #slgr #lamiafc #aekfc #πρεμιέρα #season2022_2023

Lamianow.gr
4 Min Read

Τον πρώτο της αγώνα για τη σεζόν 2022-2023 θα δώσει σήμερα η Λαμία, καθώς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 2022-2023 θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα κάνει πρεμιέρα για 6η φορά στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα συναισθήματα είναι κάπως ανάμεικτα.

Από τη μία υπάρχει χαρά για την αρχή μίας ακόμη σεζόν που βρίσκει τον σύλλογο στην πρώτη κατηγορία, από την άλλη όμως η πρεμιέρα βρίσκει τον ΠΑΣ «λαβωμένο» από τον κορωνοϊό.

Όπως έχει γίνει γνωστό τα κρούσματα είναι 7 στο σύνολο και προφανώς όπως θα δείτε και στην αποστολή… υπάρχουν σημαντικές απουσίες από τον πρώτο αγώνα του συλλόγου.

Η προετοιμασία έγινε μετ’ εμποδίων με τον Φέστα να μην έχει στη διάθεσή του επτά παίκτες που αποτελούν και βασικές μονάδες του ρόστερ. Δεν είναι λοιπόν διαθέσιμοι οι Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Γιακουμάκης και Καραμάνος.

Εκεί έρχεται η ικανότητα του προπονητή Τζιανλούκα Φέστα να διαχειριστεί σωστά το υπάρχον ρόστερ και να παρατάξει την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική και προετοιμασμένη γίνεται.

Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
21. Τρόπουλος Νικόλαος

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
5. Τζανετόπουλος Άνταμ

17. Ivan Goranov
26. Benitez Oliver

33. Κορνέζος Γεώργιος

7. Nunez Cristopher
14. Slivka Vykintas

15. David Simon
20. Μπάμπης Πάρης
23. Τσιλούλης Σωτήρης
25. Βασιλακάκης Θεόδωρος
32. Τρούμπουλος Βασίλειος
34. Μαργαρίτης Αθανάσιος
88. Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης

9. Μανούσος Γεώργιος
10. De Vincenti Tomas
45. Τσούκαλος Νικόλαος

Ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων με ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε και ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων της Λαμίας για τον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο 20/8 στις 21:30 στο ΔΑΚ “Αθ.Διάκος” για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2022-2023. Δεν υπάρχει πλέον τρόπος να προμηθευτεί κάποιος εισιτήριο καθώς έκλεισε και το ηλεκτρονικό σύστημα της viva.

Τονίζεται ότι κανένας φίλαθλος δεν μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς να έχει κάρτα διαρκείας ή εισιτήριο και την ταυτότητά του.

  • ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ
  • 5 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
  • – ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ
  • 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
  • 3 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ
  • ΓΚΟΛ: 2-6

Τα πλάνα της ΑΕΚ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που δεν συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Άλλα προβλήματα ουσιαστικά δεν υπάρχουν και ο Αργεντινός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τον Σέρβο χαφ, έχοντας κατασταλάξει όμως όπως φαίνεται, στις επιλογές εν όψει Λαμίας. Συγκεκριμένα, ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Βίντα δεξιά, τον Τζαβέλλα κεντρικό και τον Χατζισαφί αριστερά στην τριάδα. Στον άξονα, σαν κόφτης, θα ξεκινήσει ο Σιμάνσκι, με τους Γιόνσον – Πινέδα εσωτερικούς χαφ, τον Τσούμπερ αριστερά, τον Άμραμπατ δεξιά και τον Μάνταλο λίγο πίσω από τον Αραούχο σε μια διάταξη που τυπικά θα είναι 3-5-2, αλλά μπορεί να μετατρέπεται και σε 3-4-2-1, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

lamiasports

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *