Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 4-6 άτομα
50 γραμμάρια τυρί κρέμα
200 γραμμάρια σκληρή φέτα
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 συσκευασία ζυμαρικά σπαγγέτι
1 φύλλο βασιλικόυ για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε τη μους φέτας, βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια ενιαία σάλτσα.Την αφήνουμε λίγο.
Στη συνέχεια ζεσταίνουμε για λίγο το μπέικον μέχρι να πάρει χρώμα για 2 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 7 λεπτά και σουρώνουμε.
Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη μους φέτας και το ψιλοκομμένο μπέικον, σερβίρουμε με το φύλλο βασιλικού.
Πηγή: news.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.