Ένα όραμα και όνειρο πολλών ετών για τους λάτρεις του ποδηλάτου παίρνει σάρκα και οστά… Ο λόγος για τη διεξαγωγή του «Goulinas ΜΤΒ Trail» στο όρος Γουλινά στη Σπερχειάδα στις 5 Ιουνίου του 2022.
Ειδικότερα, πρόκειται για Ποδηλατικό αγώνα Mountain Bike στα πανέμορφα μονοπάτια μέσα στα έλατα και τα δέντρα των εντυπωσιακών ορεινών διαδρομών του βουνού της δυτικής Φθιώτιδας.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Δήμος Μακρακώμης σε συνεργασία με ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και την ποδηλασία, που με σκληρή δουλειά προετοιμάζουν τον πρώτο αγώνα «Goulinas ΜΤΒ Trail», όπου θα περιέχει δύο διαδρομές.
Πρόκειται για διαδρομές που θα απευθύνονται σε κάθε ποδηλάτη, από τον πιο προχωρημένο και απαιτητικό μέχρι και τους «αρχάριους» ή «πρωτάρηδες», που θέλουν να αρχίσουν να μυούνται στον ιδιαίτερο χώρο της ορεινής ποδηλασίας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μείνετε συντονισμένοι για νεότερο Δελτίο Τύπου!


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.