Λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας, το πρώτο από τα 3 παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη που έχασε την ζωή του, το 2019 διοργανώθηκε στην Πάτρα αγώνας ενάντια στη λευχαιμία και στα αιματολογικά νοσήματα.
Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τη Μικτή Ομάδα Επίλεκτων ΣΕΛΕΣΤΕ 2017 και τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας.
Στο Στάδιο της Παναχαϊκής διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε Επίλεκτες Μικτές Ομάδες στις οποίες συμμετείχε και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας, όπως επίσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σάββας Κωφίδης καθώς και άλλοι γνωστοί παίκτες, αθλητές και αθλήτριες.
Η ΕΠΣ Αχαϊας απένειμε πλακέτα στην μνήμη της Μαλένας Δασκαλάκη, την οποία παρέλαβαν οι γονείς της Ρούλα και Μάνος.



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.