Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    plakias | Lamianow.gr
    «Έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης, η ζημιά έγινε και είναι ανυπολόγιστη»: Πλακιάς κατά Δεληβοριά για Καρυστιανού
    taxi | Lamianow.gr
    Αιγάλεω: «Με γλίτωσε το κοιλιακό λίπος» λέει ο οδηγός ταξί που τον λήστεψαν με μαχαίρι
    kokotsakis 1024x577 1 | Lamianow.gr
    Κοκοτσάκης: Γιατί στο ισπανικό σιδηροδρομικό δυστύχημα δεν υπήρξε πυρόσφαιρα και φωτιά;
    kiranakis | Lamianow.gr
    Χαμός στη Βουλή με Κυρανάκη και Κωνσταντοπούλου: Oι «υπερασπιστές βιαστών» και το «κρεσέντο σεξισμού»
    probata | Lamianow.gr
    Η ευλογιά των προβάτων και οι προκλήσεις για την ελληνική κτηνοτροφία – Τα δεδομένα που διαμορφώνουν την κατάσταση σήμερα
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    senegal 230900 | Lamianow.gr
    Απίστευτη εξέλιξη στον τελικό: Η Σενεγάλη έφυγε από το γήπεδο μετά το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Μαρόκο! (Vid)
    jovic rota1 | Lamianow.gr
    Τον σκόρπισε! H ΑΕΚ 4-0 τον Παναθηναϊκό με “δαιμονισμένο” Γιοβιτς
    SSS | Lamianow.gr
    «Έσπασε το ρόδι» στο «σπίτι» της η ΑΕΛ
    thira | Lamianow.gr
    Η στιγμή που κομμάτια από το ταβάνι έπεσαν πάνω σε παίκτρια κατά τη διάρκεια του Άρης-ΑΟ Θήρας, δείτε βίντεο
    nan | Lamianow.gr
    Ο Κέντρικ Ναν έμεινε εκτός του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και είναι αμφίβολος ενόψει «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Το ερχόμενο τριήμερο στη Λαμία θα είναι… rock! – «3ο Lamia Music Fest 2021»

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Το ερχόμενο τριήμερο στη Λαμία θα είναι… rock! – «3ο Lamia Music Fest 2021»

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Σεπ 23, 2021 @ 21:42
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE

Το ερχόμενο τριήμερο στη Λαμία θα είναι… rock!

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Δήμος Λαμιέων, σε συνδιοργάνωση με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Για την Υποστήριξη της Τέχνης των ΑΜΕΑ- ΑΡΓΩ» και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σας προσκαλούν την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 8μμ, στον χώρο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου στο 3ο Lamia Music Fest.

Το Lamia Music Fest ξεκίνησε το 2018, φιλοδοξώντας να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, έτσι ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Και φέτος λοιπόν μπάντες της πόλης και όχι μόνο, που κινούνται στα χνάρια της rock αλλά και της έντεχνης μουσικής, υπόσχονται να μας χαρίσουν δυνατές συγκινήσεις!

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Την Παρασκευή 24/9 το 3ο Lamia Music Fest θα ανοίξει με τους Λαμιώτες Dizzy Tongues. Η μπάντα κινείται στο χώρο του alternative rock και θα μας παρουσιάσουν δικά τους κομμάτια.

Η συνέχεια ανήκει στους Λαμιώτες Method of 3, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν μέσα από ελληνικά και ξένα blues/rock μονοπάτια.

Η 1η μέρα του φεστιβάλ θα κλείσει με τους Zero Zero, μία καταξιωμένη blues/rock μπάντα που πρωτοεμφανίστηκε στο χώρο το 1988.

Τη 2η μέρα (25/9) ανοίγουν οι Wildfire, μία heavy μπάντα που έχει στη σύνθεσή της δύο Λαμιώτες.

Το Σάββατο ολοκληρώνεται με τους Bigus Dickus, μία μπάντα που διασκευάζει πασίγνωστα metal κομμάτια.

Την 3η και τελευταία μέρα του φεστιβάλ (26/9), ανοίγουν οι Toursý, άλλη μια νεανική μπάντα που κινείται στο χώρο του σκληρού rock.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει ο Αντώνης Σάμιος, ο οποίος μαζί με τους Στέλιο Κατσίβελο, τον Θανάση Καλτσά και τη Λεμονιά Κελεπούρη θα κινηθούν σε ελαφρολαϊκά και έντεχνα μονοπάτια.

Το φεστιβάλ θα κλείσουν οι Λαμιώτες BearTheWay, οι οποίοι θα διασκευάσουν γνωστά rock κομμάτια και θα παρουσιάσουν και δικές τους συνθέσεις.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η προσέλευση θα γίνει με βάση όλα τα επικαιροποιημένα υγειονομικά πρωτόκολλα

Screenshot 21gggg | Lamianow.gr

ΚΑΣΤΑΝΑΣ

TAGGED:ΑΞΙΖΕΙ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article india 1024x613 1 | Lamianow.gr Ινδία – Κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού θα πρέπει να πλύνει τα ρουχα 2.000 γυναικών για έξι μήνες
Next Article unnamed 14 | Lamianow.gr Κορονοϊός – Σε αναστολή οι πρώτοι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί – «Μας τιμωρούν»
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
5°C
Lamia
light rain
5° _ 3°
85%
2 km/h
Τρ
7 °C
Τε
5 °C
Πε
7 °C
Πα
9 °C
Σα
10 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

revma 6 | Lamianow.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι διακοπές ρεύματος της εβδομάδας στον δήμο Λοκρών – στο Μαρτίνο το πρωί της Τρίτης

revma | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Διακοπή ρεύματος την Τρίτη 20/1 στην Μακρυράχη Δομοκού

PHOTO NEA ARGYRIADIS 2 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Κίμων, η Μήλος και η αρχαία Αθήνα / γράφει ο Αργύρης Αργυριάδης

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης