Ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών βρέθηκε σήμερα ο αρνητής γιατρός, Φαίδων Βόβολης.
Ο γιατρός των… αντιεμβολιαστών, που τον Ιούλιο είχε οργανώσει συγκέντρωση στην Ομόνοια, οδηγήθηκε σήμερα στο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της διαγραφής. 
Κατά την εκδίκαση της πειθαρχικής υπόθεσης του αντιεμβολιαστή γιατρού εκλήθησαν να καταθέσουν ως μάρτυρες ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νικόλαος Σύψας, ο καθηγητής επιδημιολογίας, Γκίγκας Μαγιορκίνης και ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Οι επιστήμονες μίλησαν για τα οφέλη του εμβολιασμού αποδομώντας τη ρητορική του Φαίδωνα Βόβολη.
Σημειώνεται πως έξω από το κτίριο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είχε συγκεντρωθεί μία ομάδα αντιεμβολιαστών
. 
Οι αντιεμβολιαστές διαμαρτυρήθηκαν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού φωνάζοντας συνθήματα με κύριο μότο το «Όχι στον υποχρεωτικό διχασμό».
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.