Όπως ενημερωνει ο Δήμος Λοκρών…
“Παρακαλούνται οι κάτοικοι του Οικισμού ΟΣΜΑΕΣ τα ακίνητα των οποίων επλήγησαν από τη φωτιά της 6ης Αυγούστου 2021 όπως υποβάλλουν αίτηση με την ακριβή διεύθυνση του ακινήτου που έχει υποστεί ζημιά (οικοδομικό τετράγωνο και δρόμο), καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο) προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτοψία και να εκτιμηθεί το ύψος της ζημιάς από κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αύριο Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021.
Η αίτηση με τα στοιχεία μπορεί σταλεί ηλεκτρονικά σήμερα στο email: lokron@dimos-lokron.gov.gr ή να κατατεθεί αύριο το πρωί σε οποιοδήποτε δημοτικό κατάστημα του Δήμου Λοκρών”.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.