Αυστηρή σύσταση Καραϊσκου σε ΔΕΔΑ, εργολάβους, υπεργολάβους – “Αν δεν γίνει ότι πρέπει θα το επιβάλλουμε”- Βίντεο

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 1 comment
2 Min Read

Αυστήρη σύσταση προς την ΔΕΔΑ, την εταιρεία φυσικού αερίου που πραγματοποιεί εργασίες για την εγκατάσταση παροχών στους πολίτες έκανε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος μιας και ουκ ολίγα είναι τα παράπονα των συμπολιτών μας.

Σε δεκάδες σημεία στην πόλη, υπάρχουν εγκάρσιες τομές κατά μήκος αρκετών οδών ενώ όπως αναφέραμε σε σχετικό δημοσίευμα τις προάλλες κλείνουν οδοί χωρίς να έχει υπάρξει σχετική ενημέρωση με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

“Είναι αποκλειστικά αρμοδιότητα της ΔΕΔΑ οι εργασίες. Η νομοθεσία δεν απαιτεί από την εταιρεία να λαμβάνει έγκριση από το Δήμο για τις εργασίες της. Σεβόμαστε το δικαίωμα της να διεκπεραιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους πολίτες τα έργα. Ωστόσο έχουν υποχρέωση να σέβονται την ομαλή λειτουργία της πόλης αλλά και τους δημότες. Ο δήμαρχος επικοινώνησε με το γενικό διευθυντή της ΔΕΔΑ, επισήμανε το άτοπο που γίνεται από τον εργολάβο, ή τους υπεργολάβους οι οποίοι δεν έχουν ενδεχομένως και την συνέναιση της ΔΕΔΑ σε αυτά που κάνουν. Τους επισημάναμε 3 πράγματα. Θα πρέπει να ενημερώνεται ο δήμος για τις παρεμβάσεις. Δεύτερον οι παρεμβάσεις να διαρκούν μικρό χρονικό διάστημα και 3ον να γίνεται αποκατάσταση του οδοστρώματος. Αν οι υποχρεώσεις αυτές δεν γίνουν όπως πρέπει, επιβάλλονται και είμαστε έτοιμοι να τις επιβάλουμε… “.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Λαμιέων

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment
  • Αγαπητέ Δήμαρχε, νομικής υφής η παρέμβαση, αλλά εδώ συνεχίζουν τα ίδια & ίδια, τα οχήματα «τραντάζονται», τα δίκυκλα ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ…με λόγια δεν καταλαβαίνουν αυτοί.
    Έχουμε Υπουργό, Υφυπουργό & Βουλευτές, δεν τους λέτε για μια παρέμβαση (τροπολογία), να υποχρεώνονται ιδιωτικές & όσες ακόμη του Δημοσίου (υπάρχουν), όταν κλείνουν η σκάβουν δρόμους & πεζοδρόμια να παίρνουν άδεια – ενημερώνουν τους ΔΗΜΟΥΣ – ΠΟΛΙΤΕΣ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *